17619
Brak okładki
Książka
W koszyku
Czy wiesz, że to co jemy ma ogromny wpływ na funkcjonowanie mózgu? Na przykład marchewka ułatwia zapamiętywanie, winogrona zwalczają zmęczenie, babany pomagają rozwijać twórczą inwencję, a łosoś wspomaga zdolność koncentracji. Dowiedz się, co warto jeść, aby usprawnić procesowe, lepiej przyswajać wiedzę i poprawiać Twoją kreatywność! Podajemy bogaty zbiór niebanalnych przepisów na przkąski, sałatki, dania obiadowe oraz desery ze składników, które odznaczają się dobroczynnym działaniem na nasz umysł. Znajdziecie tu m. in. przepisy na kurczaka z babanami, carpaccio z łososia oraz surówkę z marchewki i ananasa.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Miedźno
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej